beautysalon, schoonheidsspecialiste, manicure, pedicure

Bel ons: +31 (0)40 - 257 55 02 info@lookschoonheidsinstituut.nl

Wie wij zijn

Françoise Schimmer

Mijn naam is Françoise Schimmer, schoonheidsspecialiste vanaf 1996, eigenaresse van Look Schoonheidsinstituut.

Je kunt bij mij terecht voor face-treatments voor mannen en vrouwen, visagie, aromatherapie, manicures,gellak,   waxing, shiatsumasage en bindweefselmassage voor het gelaat, electrisch ontharen, en microneedling. Daarnaast heb ik me met name gespecialiseerd in acné-treatments en de brazilian wax.

Ik geloof niet in het werken volgens protocollen, maar ben erg gedreven in het geven van een persoonlijk advies.

Françoise Schimmer
Lisa op den Brouw

Mijn naam is Lisa op den Brouw, eigenaresse van LB Lashes & Brows. Gespecialiseerd in permanente make-up en wimperextensions. Je kunt bij mij terecht voor:

  • hairstrokes
  • shading
  • eyelines
  • liplines
  • wimperextensions (one by one & 3D)

Met permanente make-up worden wenkbrauwen gecorrigeerd, ogen geaccentueerd en lijken lippen voller. De wimperextensions maken de eigen wimpers voller en langer en geven een mooie frisse oogopslag. U wordt voortaan iedere ochtend wakker met een frisse uitstraling, daarnaast bespaart het enorm veel tijd!

Lisa op den Brouw
Sara Wientjens

Mijn naam is Sara Wientjens, masseuse bij Look Schoonheidsinstituut. 

Ik ben een masseuse die op verschillende gebieden geschoold is. Van sportmassage tot traditionele Chinese (voet)massage. Ik heb geleerd dat het lichaam de geest kan aansturen op rust. Door de oppervlakkige spieren op velerlei manieren te masseren, ontspant de mens. De technieken uit de sportmassage en de traditioneel Chinese massage helpen mij hierbij. Binnen mijn behandelingen ga ik proberen om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Tijdens mijn massages wil ik de klant dan ook de gelegenheid geven om een eigen rustmoment te pakken. Even het gevoel van “niks moeten” ervaren. 

Graag verwelkom ik jullie vanaf maart in de nieuwe salon om een heerlijke massage te geven. 

Sara Wientjens