beautysalon, schoonheidsspecialiste, manicure, pedicure

Bel ons: +31 (0)40 - 257 55 02 info@lookschoonheidsinstituut.nl

Acne behandeling

Acne

Acne is vaak te behandelen en soms te voorkomen. De grondoorzaak van acne is hormonaal. Ook genetische aanleg lijkt een rol te spelen. Dit alles samen zorgt voor de vaak vette / glimmende huid die mensen met acne hebben. De hogere talgproductie zorgt voor een opstopping in de talgklier. Er kan gemakkelijk een ontsteking ontstaan, vooral als het weefsel wordt beschadigd door uitknijpen.Acne kan (soms ernstige) littekens nalaten.Het uitknijpen van puistjes wordt afgeraden. Uitknijpen met de nagels laat gemakkelijk littekens na en verspreidt bacteriën in het weefsel.

 

Belangrijk is daarom de huid professioneel te laten behandelen.Bij Look schoonheidsinstituut zijn we gespecialiseerd in acnebehandelingen en in het bezit van een acne-specialisatie waardoor de behandelingen binnen de vergoeding vallen van het ziekenfonds.

 

De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn van Image Skincare, deze producten bevatten geen minerale oliën waardoor de huid niet afgesloten wordt.

Acne kan erg verschillend zijn van persoon tot persoon,daarom is het belangrijk dat er een juiste diagnose wordt gemaakt van de huid met een passend individueel afgestemd behandelplan.

  Let op dit is een herhaal-behandeling, komt u de eerste keer dan plannen wij altijd een behandeling van 60 minuten en adviseren wij u producten die u dient te gebruiken nadat u behandeld bent voor thuis. Het resultaat van de behandelingen valt en staat met de juiste verzorging van uw huid thuis. Korte reinigingsbehandeling bestaande uit: Huiddiagnose, dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, dagverzorging.

Deze behandeling adviseren wij om de eerste keer te boeken dat u bij ons komt bij Acne. Na deze behandeling geven wij u een advies omtrent de frequentie van herhaalbehandeling(en). Behandeling van acne valt en staat met de juiste huidverzorging, wij adviseren u enkele producten voor thuisgebruik om het resultaat van onze behandelingen te vergroten. Bij sommige indicaties is het mogelijk dat uw zorgverzekering deze behandeling (gedeeltelijk-) vergoed. Dit dient u echter zelf met uw zorgverzekering te regelen.

Zuiverende rugbehandeling bestaande uit: Body-mapping, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, rugpakking, naverzorging, advies over producten voor thuisgebruik.