beautysalon, schoonheidsspecialiste, manicure, pedicure

Bel ons: +31 (0)40 - 257 55 02 info@lookschoonheidsinstituut.nl

Huidverzorging

Huidverzorging

De behandelingen variëren van een half uur tot een hele dag.

Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd.

  Let op dit is een herhaal-behandeling, komt u de eerste keer dan plannen wij altijd een behandeling van 60 minuten en adviseren wij u producten die u dient te gebruiken nadat u behandeld bent voor thuis. Het resultaat van de behandelingen valt en staat met de juiste verzorging van uw huid thuis. Korte reinigingsbehandeling bestaande uit: Huiddiagnose, dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, dagverzorging.

Deze behandeling adviseren wij om de eerste keer te boeken dat u bij ons komt bij Acne. Na deze behandeling geven wij u een advies omtrent de frequentie van herhaalbehandeling(en). Behandeling van acne valt en staat met de juiste huidverzorging, wij adviseren u enkele producten voor thuisgebruik om het resultaat van onze behandelingen te vergroten. Bij sommige indicaties is het mogelijk dat uw zorgverzekering deze behandeling (gedeeltelijk-) vergoed. Dit dient u echter zelf met uw zorgverzekering te regelen.

Zuiverende rugbehandeling bestaande uit: Body-mapping, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, rugpakking, naverzorging, advies over producten voor thuisgebruik.

Reiniging, onzuiverheden verwijderen en peeling of masker.

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling, epileren en masker.

Reiniging, onzuiverheden verwijderen, peeling, epileren, masker en gelaatsmassage.

Duo behandeling

Gelaatsbehandelingen zijn ook als duo behandeling te boeken.

Lekker gezellig met vriendin, moeder of partner genieten van een heerlijke behandeling.

Duo behandeling