beautysalon, schoonheidsspecialiste, manicure, pedicure

Bel ons: +31 (0)40 - 257 55 02 info@lookschoonheidsinstituut.nl

Couperose behandeling

Couperose behandeling

Bij Couperose is er sprake van rode vlekken in het gelaat.

Deze rode vlekken ontstaan door toename en uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes onder de huid.. De plaatsen waar dit vooral voorkomt zijn de neus, het voorhoofd en het gebied van de wangen.

De bloedvaatjes zijn als streepjes of kronkels zichtbaar, het bloed blijft erin achter en de vaatjes schijnen door de huid heen,soms zijn het enkele plekjes maar het kan ook zichtbaar zijn over het gehele gelaat.

 

Couperose gaat niet vanzelf over.

Het kan wel goed behandeld worden d.m.v. thermocoagulatie, via een dunne naald wordt een radio frequentie signaal in het weefsel gestuurd, die wordt heel even warm waardoor de couperose verdwijnt; qua pijn wordt het vergeleken met het weghalen van haartjes in het gezicht.

Bij lookschoonheidsinstituut hebben we een ruime ervaring met deze vorm van behandelen en zeer goede resultaten.

Wij bieden u een gratis huiddiagnose en kunnen naar aanleiding van deze diagnose en daarna u vertellen of deze methode voor u geschikt is.

Steelwratjes oftewel skintags of fibromen zijn kleine wratachtige structuren die over het hele lichaam kunnen voorkomen, maar voornamelijk in de hals en oksels als hinderlijk worden ervaren.